Over De Huifkarhoeve

KOM MEER TE WETEN OVER ONS

In augustus 1990 kocht Frans Heinen een uit 1817 stammende schuur in Vlodrop. Deze schuur diende in vroegere jaren als opslag voor het graan, dat werd gemalen in de Gitstappermolen.  Samen met zijn gezin, familie en vrienden werd de schuur bijna helemaal afgebroken. Door dezelfde stenen en houten balken weer te hergebruiken werd een begin gemaakt aan later het te noemen restaurant de Huifkarhoeve. Deze werd geopend op 17 mei 1991. De naam werd ontleed aan het feit, dat Frans vanuit dit gebouw huifkartochten wilde gaan houden. Sinds het begin van de Huifkarhoeve is het bedrijf gegroeid, als een bekend restaurant in de regio Midden-Limburg en over de grens in Duitsland en Belgie. Vele duizenden bezoekers komen jaarlijks voor onze Limburgse vlaaien met koffie, talloze lunchgerechten en ons uitstekend Natuurrundvlees afkomstig uit het plaatselijke natuurpark De Meinweg.

Ons restaurant ligt op loopafstand van speeltuin de Gitstap, restaurant Aan de Hoeve en de bekende Gitstappermolen. Kort samengevat dé plek waar je tot rust kunt komen en Bourgondisch mag genieten van een hapje en een drankje. Wandelen, fietsen, Bourgondisch genieten, feesten of weer even kind zijn in onze speeltuin.. Dan ben je bij ons op het goede adres! Alles onder één dak en voor jong en oud.

Mogelijkheden

DE HUIFKARHOEVE HEEFT VEEL TE BIEDEN
  • Ontbijten, lunchen en dineren (ook voor groepen).

  • Barbecue voor groepen vanaf 10 personen.

  • Gezellig steengrillen in ons restaurant of buiten op het terras (vanaf 2 personen, reserveren verplicht).

  • Huifkartochten met Belgisch paard en wagen. Eventueel met arrangement. Bekijk hier de brochure!

  • Onze locatie is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, grote partijen en bruiloften.

  • Mogelijkheden voor koude en/of warme buffetten en thema buffetten bv. Mexicaans, Spaans en meer. Bekijk hier de brochure.

  • Groot en zonnig terras.

Contact

CONNECTING DE HUIFKARHOEVE
Openingstijden
Let’s Talk.
CONTACT DETAILS

Telefoon: +31 (0) 475 536 422
Email: dehuifkarhoeve@gitstap.nl

Vind ons.
ADRES

Gitstappermolenweg 1a
6063 NT Vlodrop

Connect.
SOCIAL MEDIA

Reserveren

RESERVEER UW TAFEL OP ONZE HOMEPAGINA