Over De Speelplaats

De Speeltuin is gesloten. Weer open vanaf medio april 2021!

De speeltuin is  geopend van april t/m oktober op maandag t/m vrijdag van 11:30 uur tot 19:00 uur en zaterdag en zondag vanaf 10:00!

De gezelligste buitenspeeltuin in Limburg! Geniet van de ruime buitenspeeltuin met zicht over de gehele speeltuin! Fijn om de kinderen in de gaten te kunnen houden en neem zelf een rustig plekje op het grote buitenterras!

Laat uw kinderen genieten van de vele klim- en speeltoestellen, de springtrampolines of maak een rondje in de trap-helicopters.

Honger gekregen…? In de speeltuin zijn vele snacks en frietjes verkrijgbaar! Liever zin in een pannenkoek of lunchgerecht? U kunt ook in onze restaurants eten en daarna terug de speeltuin in!

Zin in iets zoets..? Neem het lekkerste softijs, handijsjes, chocolade of chips!                                                                                         Lekker om meteen te nuttigen om om mee te nemen!

Entree kind: € 4,00
Entree volwassen: € 3,00

Binnen kort nieuw in de speeltuin.

Spray park de Gitstap uniek in de regio.

Spelen met water zonder zorgen.

GEREED MEDIO MEI 2021.

page7image19519584page7image19526448

 

Arrangementen

speeltuin

Toegang tot speeltuin met kidsbox en een ijsje.

€ 9,75 p.p.

Toegang tot de speeltuin, kidsbox en ijsje!

De Kids box bestaat uit 1 frisdrankje, 1 portie friet, 1 frikandel of kroket of kipnuggets, mayonaise, ketchup en verrassing.

speeltuin

Toegang tot speeltuin met kidsbox en rondleiding in de Gitstappermolen

€ 11,75 p.p.

Toegang tot de speeltuin met kidsbox, rondleiding in de watermolen De Gitstappermolen en een ijsje!   Vanaf 10 personen

De Kidsbox bestaat uit 1 frisdrankje, 1 portie friet, 1 frikandel of kroket of kipnuggets, mayonaise, ketchup en verrassing.

speeltuin

Toegang tot speeltuin met kidsbox, huifkartocht van een uur en een ijsje.

€ 14,95 p.p.

Toegang tot de speeltuin, Kidsbox, een huifkartocht van 1 uur en een ijsje!

De Kidsbox bestaat uit 1 frisdrankje, 1 portie friet, 1 frikandel of kroket of kipnuggets, mayonaise, ketchup en verrassing.

FAQ

Arrangementen

Onze arrangementen zijn dagelijks mogelijk! Bij arrangement 1 is het niet verplicht om te reserveren! Deze kan op de dag van aankomst bij de entree besteld worden. Vanaf 10 personen adviseren wij om toch een reservering te maken! Arrangement 2 en 3 moeten minimaal 1 week van tevoren worden gereserveerd. Deze zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid!

Reserveren voor de arrangementen kan door te bellen naar 06-57576899

Entree

De entree voor kinderen bedraagt € 4,00 per kind tot 14 jaar. Volwassenen betalen € 3,00 p.p. (er zijn geen uitzonderingen of kortingen mogelijk).

Zodra u de entree betaald hebt en u binnen bent, kunt u altijd naar het restaurant of auto en weer terug naar de speeltuin!

De entree tot de speeltuin is enkel via de kassa te betalen met pin (contactloos) of contant.

Kidsbox

In de speeltuin hebben wij een kidsbox voor de kinderen. In de kidsbox is een frietje met een snack (1 kroket of 1 frikandel of kipnuggets), drankje, mayonaise/ ketchup en verrassing inclusief. Dit is dezelfde kidsbox zoals in onze arrangementen. De kidsbox gewoon bestellen bij het foodcorner

Tafel Reserveren

Helaas is het niet mogelijk om een tafel te reserveren in de speeltuin, ook als u een arrangement heeft gereserveerd!