De Speeltuin is dagelijks geopend op maandag tot zondag van 10:00-19:00

De gezelligste buitenspeeltuin van midden Limburg! Geniet van de ruime buitenspeeltuin met uitzicht over de gehele speeltuin! Fijn om de kinderen in de gaten te kunnen houden en neem zelf een rustig plekje op het grote buitenterras!

Laat uw kinderen genieten van de vele klim- en speeltoestellen, de trampolines of maak een rondje in de trap-helicopters en het nieuwe spray-park.

Honger gekregen…? In de speeltuin zijn vele snacks en frietjes verkrijgbaar! Liever zin in een pannenkoek of lunchgerecht? U kunt ook in onze restaurants eten en daarna terug de speeltuin in!

Zin in iets zoets..? Neem het lekkerste softijs, handijsjes, chocolade of chips!                                                                                         Lekker om meteen te nuttigen en om mee te nemen!

De speeltuin is in het voorjaar geopend op woensdag van 12:00-18:00 en op zaterdag en zondag van 10:00-18:00.

Entree kind: € 4,00 met gratis scooter muntje.
Entree volwassen: € 3,00
Honden zijn helaas niet toegestaan in de speeltuin.

Arrangementen

speeltuin

Toegang tot speeltuin met kidsbox en Mitgetgolf

€ 12,75 p.p.

Toegang tot de speeltuin met kidsbox, midgetgolf en een raket ijsje.   Vanaf 2 personen

De Kidsbox bestaat uit 1 fruitsapje, 1 portie friet, 1 frikandel of kroket of kipnuggets, mayonaise, ketchup en een verrassing.

FAQ

Arrangementen

Onze arrangementen zijn dagelijks mogelijk! Bij arrangement 1 is het niet verplicht om te reserveren! Deze kan op de dag van aankomst bij de entree besteld worden. Vanaf 10 personen adviseren wij om toch een reservering te maken! Arrangement 3 moeten minimaal 1 week van tevoren worden gereserveerd. Deze zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid!

Reserveren voor de arrangementen kan door te bellen naar 06-57576899 of 0475-531410

Entree

De entree voor kinderen bedraagt € 4,00 per kind tot 14 jaar. Volwassenen betalen € 3,00 p.p. (er zijn geen uitzonderingen of kortingen mogelijk).

Zodra u de entree betaald hebt en u binnen bent, kunt u altijd naar het restaurant of de auto en weer terug naar de speeltuin!

De entree tot de speeltuin is enkel via de kassa te betalen met pin (contactloos) of contant.

Kidsbox

In de speeltuin hebben wij een kidsbox voor de kinderen. In de kidsbox is een frietje met een snack (1 kroket of 1 frikandel of kipnuggets), drankje, mayonaise/ ketchup en verrassing inclusief. Dit is dezelfde kidsbox zoals in onze arrangementen. De kidsbox gewoon bestellen bij het foodcorner

Tafel Reserveren

Helaas is het niet mogelijk om een tafel te reserveren in de speeltuin, ook als u een arrangement heeft gereserveerd!