De gezelligste buitenspeeltuin van midden-Limburg! Geniet van de ruime buitenspeeltuin met uitzicht over de gehele speeltuin! Fijn om de kinderen in de gaten te kunnen houden en neem zelf een rustig plekje op het grote buitenterras!

Laat uw kinderen genieten van de vele klim- en speeltoestellen, de trampolines of maak een rondje in de trap-helicopters en het nieuwe spray-park.

Of speel een potje adventuregolf tegen elkaar. Dat zijn 18 holes plezier en gezelligheid!

Honger gekregen…? In de speeltuin zijn vele snacks en frietjes verkrijgbaar! Liever zin in een pannenkoek of lunchgerecht? Krijg 10% korting op een pannenkoek naar keuze bij Pannenkoekenhuis de Huifkarhoeve. U moet als eerst entree nemen, erna kunt u met de kassabon meeneemt naar het restaurant voor de korting op de pannenkoek. Alleen geldig op de dag van de entree!

Zin in iets zoets..? Neem het lekkerste softijs, handijsjes, chocolade of chips!

 

De speeltuin is in het voorjaar (maart/april) en najaar (oktober) geopend op woensdag van 12:00-18:00 en op zaterdag en zondag van 10:00-18:00. 

In de zomermaanden en regionale vakanties (Nederland-zuid /Duitsland-NRW) zijn wij 7 dagen per week geopend vanaf 10:00-18:30.

Het is mogelijk om eten te bestellen tot 17:30.

Entree kind: € 5,00                                   Midgetgolf € 3,00 p.p. i.c.m. met entree speeltuin
Entree volwassen: € 3,00                        Midgetgolf € 3,00 p.p. i.c.m met entree speeltuin
Midgetgolf zonder entree €5,00 p.p. 1,5 uur golven
Honden zijn helaas niet toegestaan in de speeltuin.
Bij slecht weer of regen is de speeltuin gesloten. Bel 06-57576899 bij twijfel zodat u niet voor een gesloten deur staat.
Helaas is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in de speeltuin.

Arrangementen

speeltuin

Toegang tot speeltuin met kidsbox en Mitgetgolf

€ 12,00 p.p.

Toegang tot de speeltuin met kidsbox, midgetgolf en een raket ijsje.   Vanaf 2 personen

In het arrangement inbegrepen, entree voor kinderen en Kidsbox bestaat uit 1 portie friet, 1 frikandel of kroket of kipnuggets, mayonaise, ketchup en een verrassing. En erna nog een lekker ijsje: Raketje, twister of een klein softijsje.

FAQ

Arrangementen

Onze arrangementen zijn dagelijks mogelijk! Bij arrangement 1 & 2 is het niet verplicht om te reserveren! Deze kan op de dag van aankomst bij de entree besteld worden. Vanaf 10 personen adviseren wij om toch een reservering te maken!

Arrangement 3 moeten minimaal 1 week van tevoren worden gereserveerd. Deze zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid!

Reserveren voor de arrangementen kan door te bellen naar 06-57576899

Entree

De entree voor kinderen bedraagt € 5,00 per kind t/m 10 jaar. Volwassenen betalen € 2,50 p.p. (er zijn geen uitzonderingen of kortingen mogelijk).

Midgetgolf 18 holes ook mogelijk voor € 3,00 p.p. zowel volwassenen als kinderen. Alleen mogelijk i.c.m. toegang speeltuin. Prijzen voor Midgetgolf zonder toegang speeltuin bedragen € 5,00 p.p.

Zodra u de entree betaald hebt en u binnen bent, kunt u altijd naar het restaurant of de auto en weer terug naar de speeltuin!

De entree tot de speeltuin is enkel via de kassa te betalen met pin (contactloos) of contant.

Kidsbox

In de speeltuin hebben wij een kidsbox voor de kinderen. In de kidsbox is een frietje met een snack (1 kroket of 1 frikandel of kipnuggets), mayonaise/ ketchup en verrassing inclusief. Dit is dezelfde kidsbox zoals in onze arrangementen. De kidsbox gewoon bestellen bij het foodcorner

Tafel Reserveren

Helaas is het niet mogelijk om een tafel te reserveren in de speeltuin, ook als u een arrangement heeft gereserveerd!